Urządzenia i Akcesoria
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Eier6
-
¾ TL Instant-HühnerbrüheDashi-Pulver, instant¾ TL
-
20 g Weißwein, lieblichReiswein (Mirin)20 g
-
Zucker½ TL
-
helle Sojasauce15 g
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
532 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Japanisches Buffet
6 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Yorkshire Pudding
1 godz.
Edamame mit Hoisin-Sauce
30 min
Spooning Cookie Dough
1 godz.
Teigtäschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 godz. 35 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 godz. 40 min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 min
Mu-Err-Pilze mit Frühlingszwiebeln (葱香木耳)
50 min
Salmorejo
10 min
Shakshuka
50 min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 godz. 30 min
Okonomiyaki
45 min