Terrina de carne con huevo duro

4.4 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 rebanadas

Składniki

  • 400 g de agua
  • 6 huevos
  • 50 g de pan
  • 100 g de leche
  • 20 g de aceite (y algo más para engrasar)
  • 80 g de cebolla en trozos
  • 800 g de carne picada mixta
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 1 cucharadita de pimentón dulce

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 216.3 mg
Białko 11.7 g
Kalorie 685 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...