Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 50 g de pan
- 100 g de leche
- 20 g de aceite (y algo más para engrasar)
- 80 g de cebolla en trozos
- 800 g de carne picada mixta
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 685 kJ / 163 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 216.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1h
Quiche de atún en conserva con aceitunas verdes
45 min
Milhojas de verduras
1 godz. 30 min
Pudin de maíz
1h
Pastel de carne americano (Meat loaf)
1 godz. 30 min
Lomo saltado con arroz - Perú
1h
Pastel rápido de carne picada y puré de patatas
45 min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1h 15min
Albóndigas de carne al estilo griego (Keftedes)
2h 30min
Quiche de espárragos blancos con masa filo
1h