![Terrina de carne con huevo duro Terrina de carne con huevo duro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E134308F-54FC-4650-9A31-7A770653F9EF/Derivates/37E0B617-7933-4FAE-AC34-EE8F1FB32CB1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de agua
- 6 huevos
- 50 g de pan
- 100 g de leche
- 20 g de aceite (y algo más para engrasar)
- 80 g de cebolla en trozos
- 800 g de carne picada mixta
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 685 kJ / 163 kcal
- Białko
- 11.7 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 216.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de papas cremosas
40min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 min
Rollo de carne crujiente
1 godz.
Pudin de brócoli
1 godz.
Lomo saltado con arroz - Perú
1 godz.
Pastel de carne americano (Meat loaf)
1 Std. 30 Min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Quiche de atún en conserva con aceitunas verdes
45 min
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Budín de atún
50min
Carbonada
1 Std. 15 Min
Pastel de papa
1 godz. 10 min