
Urządzenia i Akcesoria
瑞士薏仁燉牛肉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切對半80 克
-
紅蘿蔔 ,切塊 (3公分)60 克
-
韭蔥 ,切塊 (3公分)100 克
-
根芹菜 ,切塊 (3公分)100 克
-
瑞士風乾牛肉 (Bündnerfleisch),切條 (2公分)100 克
-
無鹽奶油30 克
-
珍珠薏仁80 克
-
水900 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)2 塊
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 小撮
-
胡椒粉 ,依個人口味調整1 小撮
-
新鮮平葉巴西利 (約10克),僅取葉,切碎½ 把
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
273 kcal /
1137 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan