馬鈴薯牛肝菌濃湯

馬鈴薯牛肝菌濃湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 整株西洋芹 ,切小塊
    50 克
  • 紅蘿蔔 ,切小塊
    50 克
  • 洋蔥 ,切小塊
    50 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 奶油,有鹽或無鹽
    40 克
  • 1200 克
  • 馬鈴薯 ,切小塊
    400 克
  • 乾燥牛肝菌
    20 克
  • 乾燥馬郁蘭
    1 茶匙
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 塊
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 176 kcal / 737 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...