
Urządzenia i Akcesoria
馬鈴薯牛肝菌濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
整株西洋芹 ,切小塊50 克
-
紅蘿蔔 ,切小塊50 克
-
洋蔥 ,切小塊50 克
-
蒜頭2 粒
-
奶油,有鹽或無鹽40 克
-
水1200 克
-
馬鈴薯 ,切小塊400 克
-
乾燥牛肝菌20 克
-
乾燥馬郁蘭1 茶匙
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
鹽 ,依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
176 kcal /
737 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan