Flaskegresskar- og ingefærsuppe
TM5

Flaskegresskar- og ingefærsuppe

(Brak ocen)

Składniki

  • 15 g vegetabilsk olje
  • 15 g ingefær, fersk
  • 395 g flaskegresskar, delt i biter
  • 100 g potet, delt i biter
  • 60 g cashewnøtt, rå
  • ½ ts salt
  • 2 klyper hvit pepper
  • 700 - 750 g vann, juster etter ønsket konsistens

Wartości odżywcze
na 1 porsjon
Kalorie
697 kJ / 166 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy