
Urządzenia i Akcesoria
澳大利亞蔬菜燉牛肩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油70 克
-
蒜頭3 粒
-
小牛肩胛肉,去骨 ,切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)500 克
-
白酒100 克
-
洋蔥 ,切半或4等分150 克
-
麵粉10 克
-
生火腿, 切塊70 - 80 克
-
紅椒粉1 大匙
-
肉類高湯400 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
冷凍綜合蔬菜600 - 700 克
-
水煮蛋 ,切4等分4 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
611 kcal /
2557 kJ
Białko
41.8 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Sód
1026.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan