澳大利亞蔬菜燉牛肩

澳大利亞蔬菜燉牛肩

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    70 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 小牛肩胛肉,去骨 ,切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)
    500 克
  • 白酒
    100 克
  • 洋蔥 ,切半或4等分
    150 克
  • 麵粉
    10 克
  • 生火腿, 切塊
    70 - 80 克
  • 紅椒粉
    1 大匙
  • 肉類高湯
    400 克
  • 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
    1 塊
  • 冷凍綜合蔬菜
    600 - 700 克
  • 水煮蛋 ,切4等分
    4 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 611 kcal / 2557 kJ
Białko 41.8 g
Tłuszcz 28.7 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 1026.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...