Urządzenia i Akcesoria
澳大利亞蔬菜燉牛肩
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油70 克
-
蒜頭3 粒
-
小牛肩胛肉,去骨 切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)500 克
-
白酒100 克
-
洋蔥 切半或4等分150 克
-
麵粉10 克
-
生火腿, 切塊70 - 80 克
-
紅椒粉1 大匙
-
肉類高湯400 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
冷凍綜合蔬菜600 - 700 克
-
水煮蛋 ,切4等分4 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1026.1 mg
Białko
41.8 g
Kalorie
2557 kJ /
611 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
13.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
韭菜粉絲豬肉片
30 min
什錦小炒
Brak ocen
豬肉蘑菇咖哩
35 min
干貝燴彩球
Brak ocen
白菜獅子頭
1 godz.
XO干貝醬炒雞棒腿
1 godz.
大麥克風漢堡捲餅
Brak ocen
熱帶芒果雞肉捲
50 min
希臘肉醬茄子捲
Brak ocen
韓式嫩豆腐鍋
Brak ocen
日式關東煮
Brak ocen
番茄起司歐姆蛋
Brak ocen