Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 克 橄欖油
- 3 粒 蒜頭
- 500 克 小牛肩胛肉,去骨 ,切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)
- 100 克 白酒
- 150 克 洋蔥 ,切半或4等分
- 10 克 麵粉
- 70 - 80 克 生火腿, 切塊
- 1 大匙 紅椒粉
- 400 克 肉類高湯
- 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
- 600 - 700 克 冷凍綜合蔬菜
- 4 顆 水煮蛋 ,切4等分
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Białko
- 41.8 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1026.1 mg