Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 85 g vers geperst citroensap
- 200 - 335 g boter, in stukken
- 3 - 5 eierdooiers
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- 2 ½ - 3 ½ snuifjes gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 301 g
- Tłuszcz nasycony
- 193 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 5013 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bechamelsaus
15 Min
Choronsaus
20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Pas d’évaluation
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5 Min
Bearnaisesaus
15 Min