Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 85 g vers geperst citroensap
- 200 - 335 g boter, in stukken
- 3 - 5 eierdooiers
- ¾ - 1 ¼ tl zout
- 2 ½ - 3 ½ snuifjes gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 11702 kJ / 2839 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 301 g
- Tłuszcz nasycony
- 193 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 5013 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Bearnaisesaus
20 Min
Meringue spoken
12h 25min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Bearnaisesaus
15 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Brak ocen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 Min