Urządzenia i Akcesoria
Hollandaisesaus
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
vers geperst citroensap50 - 85 g
-
boter in stukken200 - 335 g
-
eierdooiers3 - 5
-
zout¾ - 1 ¼ tl
-
gemalen peper2 ½ - 3 ½ snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
5013 mg
Białko
19 g
Kalorie
11702 kJ /
2839 kcal
Tłuszcz
301 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
193 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indikken modus
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35 min
Bearnaisesaus
15 min
Quenelles met waterkerssaus
2 godz. 45 min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Choronsaus
20 min
Bechamelsaus
15 min
Bearnaisesaus
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min