Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De yoghurt
- 1000 g volle melk
-
120
g volle yoghurt met volle melk
lub 120 g Griekse yoghurt - 250 g water
- 30 g citroensap
De compote
- 240 g appel, in kwarten
- 30 g boter
- 15 g maïszetmeel
- 1 el water
- 170 g sinaasappelsap
- 45 g basterdsuiker
- 400 g bosbessen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 844.6 kJ / 201.6 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 65.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Zuurkool
Brak ocen
Yoghurt met kokosnoot
12h 15 min.
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Vanille yoghurt
12h 20min
Gewone yoghurt
14h
Natuur yoghurt in de Varoma
12h