Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De yoghurt
- 1000 g volle melk
-
120
g volle yoghurt met volle melk
lub 120 g Griekse yoghurt - 250 g water
- 30 g citroensap
De compote
- 240 g appel, in kwarten
- 30 g boter
- 15 g maïszetmeel
- 1 el water
- 170 g sinaasappelsap
- 45 g basterdsuiker
- 400 g bosbessen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 844.6 kJ / 201.6 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 24.8 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.4 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 65.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewone yoghurt
14 Std.
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Keine Bewertungen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15 min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Yoghurt met kokosnoot
12h 15 min
Aardbeienjam
1h 5 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Soja yoghurt
12h 15 min
Yoghurt met rode vruchten
12 godz. 20 min
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min