Urządzenia i Akcesoria
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
24.1 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Roomboterglazuur
5 min
Warme chocolademelk
10 min
Skelethoofden
5 godz.
Halloween broodjes
Brak ocen
Granaatappel Mojito
10 min
Nougatine
1 godz. 30 min
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min