Urządzenia i Akcesoria
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8 g
Kalorie
3110 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
24.1 g
Węglowodany
79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Koreaanse Fried Chicken
3 godz. 10 min
Ovengebakken Groentechips
1 godz. 45 min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Brak ocen
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Brak ocen
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 godz. 45 min
Romige courgettensoep
35 min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 godz. 10 min
Crème anglaise
15 min
Rijstschotel met appelen
Brak ocen
Karamelpudding
1 godz.