Urządzenia i Akcesoria
Karamelpudding
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
10 porties
Składniki
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.70 g
-
water30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
boter koud, in stukken (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
melk1200 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
1116 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Romige Aardappelsalade
Brak ocen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Geroosterde bananen affogato
Brak ocen
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25 min
Pêche Melba
Brak ocen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Panna cotta
6 godz. 15 min
Brownie koekjes
1 godz. 35 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
Pulled pork burgers
Brak ocen
Warme chocolademelk
10 min
Chocoladecustard
1 godz. 20 min