Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g apă
-
2
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
lub 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 640 g orez pentru risotto (de ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute
- 120 g vin alb, sec
- 1 - 2 lingurițe sare, sau după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1450 kJ / 347 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 804 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chiftele de somon
2 Std. 20 Min
Iaurt grecesc congelat, cu miere și ulei de măsline
8h
Profiterol
2h
Mojito cu mure
1 Std. 45 Min
Rugalach
1h 55 min
Cuburi de zahăr cu mentă
24h
Paste cu carne de porc și fasole
Brak ocen
Salată colorată de orez cu ton
40min
Risotto cu ciuperci și parmezan
Brak ocen
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Brak ocen
Smalec (rillettes de porc)
Brak ocen
Mămăligă
40min