Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 250 g făină de pâine
- 120 g apă
- 30 g ulei de măsline
- ½ linguriță sare
Topping
- 1 ceapă verde, curățată și tăiată în jumătate
- 200 g smântână fermentată, de orice tip
- 100 g jambon, tăiat cuburi (1-2 cm)
- ¼ linguriță sare
- 2 prize nucșoară măcinată
- 3 prize piper negru măcinat
- 1 lingură cepșoară, tocată fin pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 546.3 kJ / 130.1 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 208.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gougères
55 min
Pak choi și orez cu șuncă
40min
Koftas de miel
Brak ocen
Sorbet de litchi cu vodcă
Brak ocen
Bundt marocan
Brak ocen
Gnocchi cu sos de roșii și busuioc
Brak ocen
Salată de farro, mere și merișoare
Brak ocen
Brunch din Orientul Mijlociu
Brak ocen
Sos cu ardei grași roșii și măr
Brak ocen
Pesto
10 Min
Salată de citrice cu vinegretă cu mentă
30min
Guacamole
5 Min