Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aluat
- 250 g făină de pâine
- 120 g apă
- 30 g ulei de măsline
- ½ linguriță sare
Topping
- 1 ceapă verde, curățată și tăiată în jumătate
- 200 g smântână fermentată, de orice tip
- 100 g jambon, tăiat cuburi (1-2 cm)
- ¼ linguriță sare
- 2 prize nucșoară măcinată
- 3 prize piper negru măcinat
- 1 lingură cepșoară, tocată fin pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 546.3 kJ / 130.1 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 11.9 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 208.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coleslaw
10 dk
Flan spaniol
Brak ocen
Gyros cu tzatziki
15 dk
Batoane de cereale și miere
30min
Pesto
10 dk
Galete cu ardei, ceapă și cârnați
2sa 30 dk
Supă de spanac și risotto de mazăre cu creveți
30min
Paste cu carne de porc și fasole
Brak ocen
Brunch franțuzesc
Brak ocen
Macarons cu căpșune
Brak ocen
Chifle bao cu ciuperci în sos BBQ
1h 15 min
Pastă de măsline
5 dk