Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1000
g roșii, bine coapte, tăiate sferturi
lub 1000 g roșii, din conservă - 180 g ardei grași roșii, tăiați bucăți
- 130 g ceapă roșie
- 2 căței de usturoi
- 100 g oțet de vin roșu
- 1 foaie de dafin proaspătă
- 1 priză nucșoară măcinată
- ¼ linguriță piper negru măcinat
- ¼ - ½ linguriță piper cayenne
- 1 linguriță boia de ardei
- 1 linguriță sare
- 100 g miere
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 218 kJ / 52 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
Alternatywne przepisy
Sos de roșii
40 min
Focaccia cu ceapă
2 godz.
Concentrat pastă de legume
45 min
Aluat pentru paste
1 godz.
Gem de zmeură
45 min
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Gem de mure
45 min
Chutney de mango
1 Std. 20 Min
Gem de afine
45 min
Gem de prune
50 min
Gem de căpșune
1 godz. 5 min
Gem de caise
20 min