Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (cca. 30 g)
- 40 g unt
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto (ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 60 g vin alb, sec
- 820 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță sare, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Supă cremă de ciuperci
20min
Clafoutis cu cireșe
50p
Focaccia cu ceapă
2h
Piept de pui pizzaiola
55min
Sos de vanilie (crème anglaise)
10p
Spanac cu ouă, la cuptor
40p
Sos olandez
15p
Sos béchamel
15p
Vită Stroganoff
1óra
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24hod.
Sos Roquefort
20min
Farfalle ai quattro formaggi (farfalle cu patru tipuri de brânză)
20min