Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 1 șalotă (cca. 30 g)
- 40 g unt
- 10 g ulei de măsline extravirgin
- 320 g orez pentru risotto (ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute (vezi recomandarea)
- 60 g vin alb, sec
- 820 g apă
-
1
cub de concentrat (pentru 0,5 l) de carne sau legume
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă, de carne sau vegetal - ½ - 1 linguriță sare, după gust
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1812 kJ / 433 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Spanac cu ouă, la cuptor
40 min
Curry cu năut
35min
Pui garam masala
50 min
Orez fiert în aburi
25 min
Flan rapid de Roquefort
30 min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 godz. 30 min
Risotto cu struguri și Gorgonzola
40 min
Sos de caramel
1 godz. 30 min
Tartă cu ton și roșii
30 min
Mușchiuleț de porc umplut și Piure de cartofi și țelină
55min
Cheesecake (copt)
7h 20min
Tiramisu
5 Std. 20 Min