Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 4 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1h
Trucha al vapor (2)
20 min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Dorada a la sal
35 min
Risotto falso de cebada con pescado blanco
1 godz. 5 min
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Albóndigas al vapor (500 g)
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min