Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 4 truchas, sin escamas, sin víceras, enteras, (aprox. 440 g c/u)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1708 kJ / 408 kcal
- Białko
- 80 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 240 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Entrecot de ternera con ensalada campera (Hestan Cue™)
50min
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
1h
Solomillo de cerdo al vapor (1500 g)
35min
Mixiote de huachinango
30min
Trucha al vapor (2)
20min
Ensalada de lentejas y berros
1 Std. 25 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min