Urządzenia i Akcesoria
Ovos tingidos de encarnado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 doses
Składniki
-
ovos médios de casca branca, frios6
-
sumo de beterraba400 g
-
água1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Receitas Páscoa
14 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Tabuleiro salgado
30 min
Pudim Abade de Priscos
1 godz.
Sidra sem álcool à moda antiga
Brak ocen
Ovos tingidos de verde
55 min
Ovos tingidos de laranja
55 min
Ovos tingidos de azul claro
55 min
Piza com queijo brie, presunto e doce de figo
3 godz. 35 min
Pato confitado
20 godz.
Fondant de chocolate e castanha
1 godz. 30 min
Casadinhos
45 min
Peixe cítrico e legumes a vapor
40 min
Papas de sarrabulho
1 godz. 25 min