Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 400 g orez cu bob lung, tip jasmine (vezi recomandarea legată de porții)
- 300 - 580 g apă (vezi recomandarea)
- 10 - 20 g ulei vegetal
- ¼ - 1 linguriță sare de mare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 316 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55min
Bulgur fiert
35min
Orez fiert în aburi
25min
Orez brun vegetarian
40min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40min
Înghețată de dovleac
10 Std. 5 Min
Alac decorticat, fiert
35min
Omletă spaniolă cu ardei roșu și tapenada
55min
Carne tocată
35min
Orez basmati fiert
35min
Bol cu orez negru, pui și ciuperci (sănătate intestinală)
40min
Orez alb, cu bobul lung, fiert
35min