Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 水, 蒸煮用
- 200 克 土豆, 去皮,切小块(1×1厘米)
- 100 克 胡萝卜, 切小块(1×1厘米)
- 50 克 芦笋, 切小段
-
300
克 玉米粒
lub 300 克 玉米粒罐头 - 50 克 黄油
- 150 克 洋葱, 切块
- 30 克 面粉
- 1000 克 牛奶
- 1 片 干月桂叶
- 50 克 扇贝肉, 切丁
- 1 茶匙 海盐
- 30 克 帕玛森奶酪粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.9 g