Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů cibule
- 10 snítek směsi bylinek, čerstvých, pouze listy (např. petržel, tymián, oregano) plus extra pro ozdobu
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 800 gramů králičího masa, bez kostí, na kousky (cca 6 cm)
- 50 gramů vody
- 40 gramů vína bílého, suchého
- 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty (viz Tip)
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Białko
- 59.1 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 926.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
40 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2óra
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1óra 10p
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 godz.
Kuřecí plátky s cuketou
50min
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1óra 45p
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2 Std. 45 Min