Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kuřecí roládky
- 3 plátky kuřecích prsou, bez kostí
- sůl
- pepř, mletý
- 80 gramů cibule, napůl
- 250 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky tymiánu, sušeného, plus extra navíc
- 6 plátků tvrdého sýru
- 1000 gramů vody
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kostka kuřecího bujónu - 250 gramů dlouhozrnné rýže
Omáčka
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 30 - 40 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky směsi bylinek, sušených
- 1 čajová lžička křenové pasty
- sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1j
Špagety s mletým masem a špenátem
30 min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3h 30min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Krůtí závitky
1 Std. 45 Min
Králík v balíčku s tymiánem
1j 30 menit
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Zapečená vepřová panenka s brokolicí a těstovinami
1 Std. 15 Min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1j 30 menit
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 Min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1 Std. 45 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1j