Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kuřecí roládky
- 3 plátky kuřecích prsou, bez kostí
- sůl
- pepř, mletý
- 80 gramů cibule, napůl
- 250 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky tymiánu, sušeného, plus extra navíc
- 6 plátků tvrdého sýru
- 1000 gramů vody
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kostka kuřecího bujónu - 250 gramů dlouhozrnné rýže
Omáčka
- 150 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 30 - 40 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky směsi bylinek, sušených
- 1 čajová lžička křenové pasty
- sůl, na ochucení
- pepř černý, mletý, na ochucení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 36.7 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10 min
Katův šleh
35 min
Krůtí plátky na houbách
50 Min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 Min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Krůtí závitky
1 Std. 45 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 Std.
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1h 50min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min