Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
200 gramů pórku na kolečka
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
80 gramů mléka
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
100 gramů uzeného lososa na kousky
-
20 gramů másla
-
1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
12.75 g
Kalorie
1953 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
14.75 g
Błonnik
1.95 g
Węglowodany
70.83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Rizoto se salsicciou a hráškem
40min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Milánské rizoto
30min
Rizoto s parmazánem
30min