Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g ulei
- 1 cățel de usturoi
- 250 g piept de pui file, fără piele, tăiat fâșii (1,5 cm × 3 – 4 cm), zvântat cu hârtie absorbantă
- 1 fir ceapă verde, tăiată inele (cca. 3 mm)
- 10 g zahăr brun
- 100 g roșii cherry, jumătăți
- 50 g germeni de soia
- ½ legătură coriandru proaspăt, doar frunzele tocate, plus pentru decor
- 20 g sos de chilli, dulce
- 5 g zeamă de limetă
- 4 ouă
- 10 g ulei de susan
- 10 g sos de pește
- 10 g sos de soia
- 3 linguri ulei
- 1 chilli roșu, proaspăt, fără semințe, tocat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1024 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu ciuperci și parmezan
Brak ocen
Supă de dovleac
Brak ocen
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Brak ocen
Supă cremoasă de roșii
Brak ocen
Vită gătită lent, cu ciuperci și legume
5h 20min
Curry de miel gătit lent, cu cușcuș cu mentă și castraveți
Brak ocen
Dacquoise cu zmeură
2h
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
1 godz. 5 min
Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi
45min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1h
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1h 15 min
Lasagne bolognese
2h 30 min