Hokkaido Cupcakes

Hokkaido Cupcakes

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
5 pieces

Składniki

  • egg yolks (approx 3 yolks)
    45 g
  • caster sugar
    70 g
  • vegetable oil
    20 g
  • full cream milk
    45 g
  • superfine flour sieved
    60 g
  • egg whites (approx. 4 whites)
    135 g
  • cream of tartar (opcjonalnie)
    ⅛ tsp
  • whipping cream
    200 g
  • instant custard powder
    10 g
  • icing sugar to garnish
    1 tsp
  • fresh mixed berries to garnish
    50 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 312 kcal / 1304 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 95 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...