Hokkaido Cupcakes
TM6 TM5

Hokkaido Cupcakes

5.0 (3 oceny)

Składniki

  • 45 g egg yolks (approx 3 yolks)
  • 70 g caster sugar
  • 20 g vegetable oil
  • 45 g full cream milk
  • 60 g superfine flour, sieved
  • 135 g egg whites (approx. 4 whites)
  • ⅛ tsp cream of tartar (opcjonalnie)
  • 200 g whipping cream
  • 10 g instant custard powder
  • 1 tsp icing sugar, to garnish
  • 50 g fresh mixed berries, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1304 kJ / 312 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Błonnik
0 g
Sód
95 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy