Hokkaido Cupcakes

Hokkaido Cupcakes

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
5 pieces

Składniki

  • egg yolks (approx 3 yolks)
    45 g
  • caster sugar
    70 g
  • vegetable oil
    20 g
  • full cream milk
    45 g
  • superfine flour sieved
    60 g
  • egg whites (approx. 4 whites)
    135 g
  • cream of tartar (opcjonalnie)
    ⅛ tsp
  • whipping cream
    200 g
  • instant custard powder
    10 g
  • icing sugar to garnish
    1 tsp
  • fresh mixed berries to garnish
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 95 mg
Białko 7 g
Kalorie 1304 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...