Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 17 ½ oz whole milk
- 2 large eggs
- 1 ½ oz sugar
- ½ oz corn starch
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 126.3 kJ / 30.2 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 3.6 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 16.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Victoria sponge cake
1 Std. 20 Min
Bread Pudding
50 Min
Bread and butter pudding
1 Std. 15 Min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Whole Orange Bundt Cake
1 godz. 25 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Pouring Custard
15 Min
Dark Chocolate Sauce
5 min
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Valentine's Decadent Steamed Chocolate Cake
1 Std. 10 Min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h