Urządzenia i Akcesoria
Dip z jablečného pyré a křenu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
200 - 250 gramů majonézy
-
25 gramů jablečného pyré
-
25 - 30 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
10 - 15 gramů pomerančové šťávy
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1.4 g
Kalorie
1934.3 kJ /
462 kcal
Tłuszcz
49.2 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Péřové bramborové knedlíky
1 godz. 10 min
Rajčatové čatní
1 godz. 30 min
Smetanový tvaroh
3 godz.
Bílý jogurt
11 godz. 10 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Veganské sádlo
3 godz. 15 min
Domácí jogurt zalitý horkým ovocem
13 godz. 40 min
Třešňovo-jablečný džem
1 godz.
Rajčatový džem
50 min
Zázvorovo-banánový pudink
1 godz. 5 min
Borůvkový džem
45 min
Borůvkový koláč s drobenkou z quinoy (bez cukru)
50 min