Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
TM31 TM5 TM6

Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem

4.8 (11 ocen)

Składniki

  • 400 gramů jablek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • 600 gramů hrušek, oloupaných, bez jádřinců, na čtvrtiny
  • citrónová šťáva, z půlky citrónu
  • 15 gramů citrónové kůry, strouhané (z cca 1 bio citrónu)
  • 4 meruňky, sušené
  • 100 gramů cukru krupice, nebo dle chuti
  • 150 gramů vody
  • 100 gramů červeného vína
  • 1 skořice, celá

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
710 kJ / 169 kcal
Białko
0.89 g
Węglowodany
45.45 g
Tłuszcz
0.86 g
Błonnik
2.92 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy