Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů hladké mouky
- 100 gramů másla, na kousky
- 1 ½ - 2 čajové lžičky soli
- 50 gramů vody
- olivový olej, na vymazání
- hladká mouka, na vysypání
- 300 gramů luštěnin, na předpečení (např. sušený hrách)
- 80 gramů parmazánu, na kousky
- 12 lístků bazalky, čerstvé
- 200 gramů nízkotučného tvarohu
- 200 gramů ricotty
- 3 vejce (M)
- 2 špetky černého pepře, mletého
- 1 čajová lžička limetkové kůry, nejlépe bio, nastrouhané
- 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
- 80 gramů zeleného hrášku, čerstvého
- 200 gramů zeleného chřestu, na tenká kolečka (3-4 mm)
- 80 gramů zelených fazolových lusků, na malé proužky
- 8 červených ředkviček, na čtvrtky
- 4 šalotky, na čtvrtky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2946 kJ / 704 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 50 g
- Tłuszcz
- 40 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Okurkovo-šunkové palačinky
1h 10min
Citrónový koláč s limoncellem
1h 15min
Jemná treska s mascarpone
35 min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40min
Zabaione
15min
Cheesecake s lesním ovocem
3 Std.
Pizza muffiny
1 godz.
Oříškové nanuky
8h 15min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1 godz. 35 min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Brak ocen
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen