Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 年糕 ,切片
- 100 克 西芹 ,洗净沥干,切2-3厘米段
- 50 克 洋葱 ,切小片
- 5 克 蚝油
- 3 克 黑胡椒粉
- 10 克 生抽 ,推荐薄盐生抽
- 15 克 油
- 30 克 水
- 150 克 牛里脊 ,切薄片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Białko
- 17.7 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 197 mg