Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 藜麦(印加麦)
- 50 克 芹菜 ,洗净沥干,切2-3厘米段
- 50 克 胡萝卜 ,切2-3厘米块
- 50 克 白洋葱 ,切小片
- 600 克 水
- 3 克 盐 (约½茶匙)
- 2 克 黑胡椒粉 (约¼茶匙)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 715.5 kJ / 171 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 25.3 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 603 mg