蒜焖黄鳝
TM31 TM5 TM6

蒜焖黄鳝

4.7 (27 ocen)

Składniki

  • 120 克 蒜头
  • 3 支 干辣椒, 切段
  • 30 克 油
  • 600 克 黄鳝, 洗净,切段
  • 50 克 料酒
  • 25 克 生抽
  • 25 克 老抽
  • 25 克 糖
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
801 kJ / 191 kcal
Białko
19.8 g
Węglowodany
13.7 g
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy