Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
gramů slunečnicového oleje
lub 20 gramů olivového oleje - 2 - 3 stroužky česneku
- 200 gramů červené papriky, bez jádřince, na kousky (2 cm)
- 170 gramů cibule, na klínky
-
20 - 30
gramů uzených chilli papriček chipotle
lub 20 - 30 gramů konzervovaných jalapeño chilli papriček - 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 1 ½ čajové lžičky cukru
- 600 gramů mletého hovězího masa
- 1 ½ čajové lžičky mletého kmínu
- 1 čajová lžička soli
-
1
čajová lžička masové dochucovací pasty
lub 1 masový bujón, kostka (pro 0,5 l) - 500 gramů konzervovaných fazolí kidney beans, scezených
- 2 polévkové lžíce čerstvého koriandru, jen lístky, na ozdobu
- 150 gramů avokádového dipu guacamole, k podávání
- 100 gramů zakysané smetany, k podávání
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2847 kJ / 680 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 16.1 g
- Sód
- 1490 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boloňské ragú
1h 15min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Chilli con carne
1h
Tarte Tatin (obrácený koláč)
2h
Čočkové stew s pancettou
1h
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h
Char siu marináda
10min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4h
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Houbový crème brûlée
Brak ocen
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
45 min