Urządzenia i Akcesoria
Milánské rizoto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
30 gramů cibule, napůl30 gramů šalotky napůl
-
40 gramů másla
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
100 gramů bílého vína, suchého
-
700 gramů vody
-
2 špetky šafránu
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli plus podle chuti,
-
40 gramů parmazánu, strouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6.75 g
Kalorie
2001 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
0.38 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Omáčka amatriciana
50min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35min
Špagety all'Amatriciana
30min
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s parmazánem
30min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30min
Mac and Cheese
1h
Rizoto s dýní a taleggiem
45min