Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
30
gramů šalotky, napůl
lub 30 gramů cibule, napůl - 40 gramů másla
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 100 gramů bílého vína, suchého
- 700 gramů vody
- 2 špetky šafránu
-
1
čajová lžička soli, plus podle chuti,
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 40 gramů parmazánu, strouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2001 kJ / 477 kcal
- Białko
- 6.75 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 0.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Smetanové rizoto s modrým sýrem a ořechy
30min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Špenátové rizoto
30min
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s parmazánem
30min