Peito de frango gratinado com molho de tomate seco

Peito de frango gratinado com molho de tomate seco

4.1 87 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 doses

Składniki

  • queijo manchego cortado em cubos
    250 g
  • peito de frango cortado em cubos (4 cm aprox.), (4-5 unid. aprox.)
    1400 g
  • presunto cortado em cubos
    100 g
    100 g bacon, cortado em cubos
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • tomate seco, em óleo escorrido
    40 g
  • queijo-creme
    190 g
  • natas
    200 g
  • pimenta
    1 c. chá de
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • água
    100 g
  • milho cozido escorrido
    250 g
  • cogumelos cortados em quartos
    250 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 225 kcal / 945 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 15 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 305 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...