
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 750 g d'eau
- 1 citron jaune pelé à vif
- 25 g de fraises fraîches et 5 fraises émincées pour le service
- 40 g de glaçons et un peu pour le service
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 45.8 kcal / 194.2 kJ
- Białko
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 3.8 mg