Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
2
bucăți rasol de vită, feliat, cu os (aprox. 700 g), (vezi recomandarea)
lub 300 - 400 g carne de vită, fără os (ex. din fasonări) (vezi recomandarea) - 30 g ulei vegetal
- 120 g ceapă, cu coajă, tăiată jumătăți
- 100 g morcovi, tăiați rondele (1 cm)
- 50 g țelină rădăcină, tăiată bucăți (2 cm)
- 2 căței de usturoi, cu coajă
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- 10 boabe de piper negru
- 5 boabe de ienibahar
- 1 - 2 foi de dafin, uscate
- 1200 - 1400 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 402.3 kJ / 96 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 1046 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Limonadă cremoasă cu turmeric și ghimbir
Brak ocen
Bucuria citricelor
5 min
Mojito de zmeură
10 min
Tortillas cu pui tandoori
50 Min
Burger vegetarian din sfeclă roșie
3h 25min
Desert australian
Brak ocen
Prosecco cu lemon gras și mentă
Brak ocen
Pissaladière
Brak ocen
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Brak ocen
Mojito de căpșune cu sirop de ghimbir și mentă
1 Std.
Gem de fructe de pădure
1 Std.
Sos napolitan
1 Std.