Vino caliente especiado

Vino caliente especiado

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 porción

Składniki

  • 80 - 120 g de azúcar moscabada
  • 250 g de agua
  • 20 g de jugo de limón amarillo (aprox. ½ limón)
  • 6 clavo de olor
  • ¼ cdita de nuez moscada en polvo
  • 750 g de vino tinto, seco (1 botella)
  • de rama de canela para servir
  • de naranja en rodajas, para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 15.8 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 368 kJ / 87.5 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 20.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...