Wersje kompatybilne
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Mayonesa
- 1 rama de romero, fresco, sólo las hojas
-
250
g de aceite de oliva
lub 250 g de aceite de girasol - 1 huevo
- 4 cucharaditas de vinagre
- 2 cucharaditas de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- 2 limones, sólo la ralladura
Papas
- 600 g de agua
- 450 g de papas cambray, en cuartos
- 15 g de aceite de oliva
- ½ cdita de sal
- ¼ cdita de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3830 kJ / 912 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Puré de papas
50min
Arroz al cilantro
35min
Espárragos con mantequilla balsámica
35min
Pasta con camarones y chorizo
30min
Ensalada cremosa de papas
40min
Ensalada capresse
15 Min
Papas al horno
1 Std.
Ensalada de pepino y yogurt
15 Min
Puré de papa
50min
Papas Anna
1 Std.
Pollo al cilantro y cuscús
30min