Papas al horno con mayonesa de limón y romero

Papas al horno con mayonesa de limón y romero

4.4 40 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
3 porciones

Składniki

Mayonesa
  • 1 rama de romero fresco, sólo las hojas
  • 250 g de aceite de oliva
    250 g de aceite de girasol
  • 1 huevo
  • 4 cucharaditas de vinagre
  • 2 cucharaditas de mostaza Dijon
  • 2 pizcas de pimienta molida
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 limones sólo la ralladura
Papas
  • 600 g de agua
  • 450 g de papas cambray en cuartos
  • 15 g de aceite de oliva
  • ½ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 4 g
Kalorie 3830 kJ / 912 kcal
Tłuszcz 90 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...