Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 鸡肝, 去筋膜去脂肪,切块
- 200 克 番茄, 切块
- 50 克 洋葱, 切块
- 100 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 一份食谱
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 38.2 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Błonnik
- 3.3 g