
Urządzenia i Akcesoria
黃豆燉牛腱
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 人份
Składniki
-
水1400 克
-
醬油30 克
-
糖15 克
-
米酒10 克
-
蔥 ,切段(約4公分)15 克
-
嫩薑 ,切片20 克
-
牛腱 ,對半切,預先川燙去血水200 克
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
159.2 kcal /
666.2 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
13.5 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
313.8 g
Sód
791.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan