豆腐乳酪布丁

豆腐乳酪布丁

4.7 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • 奶油乳酪 ,切塊,置於室溫軟化
    200 克
  • 嫩豆腐 ,擠乾水份
    200 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
    150 克
  • 楓糖漿
    60 克
  • 冰糖粉 ,依個人喜好調整
    60 - 80 克
  • 日本太白粉
    1 ½ 大匙
  • 焦糖醬 (詳見要訣)
    30 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 185 kcal / 775 kJ
Białko 1.8 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...