
Urządzenia i Akcesoria
豆腐乳酪布丁
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 人份
Składniki
-
奶油乳酪 ,切塊,置於室溫軟化200 克
-
嫩豆腐 ,擠乾水份200 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)150 克
-
楓糖漿60 克
-
冰糖粉 ,依個人喜好調整60 - 80 克
-
日本太白粉1 ½ 大匙
-
焦糖醬 (詳見要訣)30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
185 kcal /
775 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

甜蜜蜜夏日冰品
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan