Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 奶油乳酪 ,切塊,置於室溫軟化
- 200 克 嫩豆腐 ,擠乾水份
- 150 克 鮮奶油 (脂肪含量約30%)
- 60 克 楓糖漿
- 60 - 80 克 冰糖粉 ,依個人喜好調整
- 1 ½ 大匙 日本太白粉
- 30 克 焦糖醬 (詳見要訣)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 775 kJ / 185 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 1.6 g