竹笙枸杞排骨湯

竹笙枸杞排骨湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 竹笙 (約5克)
    5 - 6 條
  • (含浸泡和烹煮用)
    1300 克
  • 嫩薑 ,切片
    15 克
  • 鈕扣菇 ,泡軟
    6 朵
  • 排骨 ,切塊(約3公分),預先川燙去血水
    250 克
  • 去籽紅棗 ,洗淨,瀝乾
    10 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    1 ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 279.7 kcal / 1170.1 kJ
Białko 16.9 g
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2784.6 g
Sód 239.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...