Urządzenia i Akcesoria
通草鱸魚湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 人份
Składniki
-
水1000 克
-
通草 (約1把量),洗淨,瀝乾10 克
-
嫩薑 切片15 克
-
鱸魚 去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)450 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
344.3 mg
Białko
41 g
Kalorie
929.2 kJ /
222.1 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
66.9 g
Węglowodany
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
58 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
亞麻籽隔夜燕麥和抹茶優格
Keine Bewertungen
酒香熱可可
Keine Bewertungen
椰棗燕麥飲
Keine Bewertungen
烤全雞、番紅花飯和蒸蔬菜
Keine Bewertungen
紅啤培根紫菊萵苣義式燉飯
Keine Bewertungen
花生牛奶糖蛋糕
5 Std.
Varoma 榛果蛋糕
Keine Bewertungen
蘋果塔
Keine Bewertungen
⽢糀乾燒蝦 (TM5)
Keine Bewertungen
蕎麥桂圓粥
2 Std. 30 Min
帕瑪生火腿蕃茄冷麵
Keine Bewertungen
藜麥布丁佐覆盆子醬
Keine Bewertungen