Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
減醣巧克力蛋糕
- 3 顆 蛋 ,將蛋白和蛋黃分開
- 100 克 杏仁粉 ,過篩
- 100 克 苦甜巧克力 ,小塊狀
- 100 克 無鹽奶油 ,切小塊,至室溫軟化
- 30 克 赤藻糖醇
- 30 克 牛奶
- ¼ 茶匙 鹽
蛋白霜
- 20 克 檸檬汁
- 40 克 赤藻糖醇
減醣提拉米蘇
- 300 克 瑪斯卡澎乳酪 ,置於室溫軟化
- 60 克 鮮奶油
- 20 克 赤藻糖醇
- 無糖可可粉 ,適量
- Wartości odżywcze
- na 1 整份食譜
- Kalorie
- 14790 kJ / 3537.1 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 107.9 g
- Tłuszcz
- 326.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 875.7 g
- Błonnik
- 199.3 g
- Sód
- 522.8 mg