Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 200 g de zanahorias en rodajas
- 500 g de batatas en trozos de 2-3 cm
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 - 3 pellizcos de romero seco desmenuzado (y algo más para espolvorear)
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para regar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 810 kJ / 193 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 464.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Terrina de legumbre con brócoli y puré de batata
1h
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1h 20 min
Polenta con boloñesa de pollo
45min
Sopa cremosa versátil
45min
Ñoquis del 29
1h 15 min
Ternera estofada con ñoquis
1h 30min
Guiso de lentejas y champiñones
45min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20 min
Risotto con calabaza y roquefort
45min
Hummus de zanahoria
15min