Urządzenia i Akcesoria
Sofrito de cebolla y ajo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
50 g de aceite de oliva virgen extra
-
150 g de cebolla cortada en dos
-
1 diente de ajo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
0.9 g
Kalorie
1060 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sofrito de ajo y cebolla
20 min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 godz.
Guacamole
10 min
Alioli
10 min
Arroz blanco
25 min
Cebolla caramelizada
45 min
Mayonesa
5 min
Bechamel
15 min
Salsa de tomate
40 min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Arroz a la cubana
1 godz.
Puré de patata
50 min