Wersje kompatybilne
Tocană de vițel și legume gătită lent, în stil asturian
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g ulei de măsline
- 3 căței de usturoi
- 500 g carne de vițel pentru friptură, fără os, tăiată cuburi (3 cm) (zvântată cu hârtie absorbantă)
- 100 g vin alb
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți sau sferturi
- 10 g făină
- 70 - 80 g jambon crud-uscat, cuburi
- 1 lingură boia de ardei
- 400 g supă de carne
- 1 cub de concentrat vegetal (pentru 0,5 l)
- 600 - 700 g amestec de legume congelate
- 4 ouă fierte, tăiate sferturi
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Białko
- 41.8 g
- Węglowodany
- 13.8 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1026.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cartofi în stil Rösti Bern
40 min
Salată de morcovi rași
10 Min
Pui mediteranean cu bulgur
50 min
Copane de pui în sos picant puttanesca
2 godz. 15 min
Cook fresh - Ro Team
2 godz.
Cordial de coacăze negre
30 min
Sorbet de litchi cu vodcă
Brak ocen
Bundt spiralat
Brak ocen
Coaste gătite lent, în sos barbecue cu boia afumată
3h 15min
Salată asiatică cu pui și tăiței de celofan
45 min
Chili con carne gătit lent
5 Std. 5 Min
Tocăniță de iepure
1 godz.