![Walnuss-Ricotta-Pesto Walnuss-Ricotta-Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0FDC7282-5A3F-45C8-9856-AC6616F5B41B/Derivates/2716AA9E-4D75-4E27-8478-8A0614240F82.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 30 Basilikumblätter, frisch
- 80 g Walnusshälften
- 120 g Rapsöl
- ½ TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Ricotta
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Kürbiskern-Pesto
10min
Tomaten-Pesto
10min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1sa
Walnuss-Risotto mit gebackenen Tomaten
40min
Walnuss-Pesto
10min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Cashew-Basilikum-Pesto
10min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35min
Spaghetti mit Walnuss-Pesto
20min
Pesto mit Walnuss und Ricotta
10min
Pasta mit Pistazien-Pesto
25 dk
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10min