Walnuss-Ricotta-Pesto
TM6 TM5

Walnuss-Ricotta-Pesto

4.5 (1.2K ocen)

Składniki

  • 1 Knoblauchzehe
  • 80 g Parmesan, in Stücken
  • 30 Basilikumblätter, frisch
  • 80 g Walnusshälften
  • 120 g Rapsöl
  • ½ TL Kräutersalz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 50 g Tomatenmark
  • 200 g Ricotta

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1618 kJ / 386 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
38 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy