Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 日本白萝卜 ,切成小块
- 10 粒 红枣 ,去籽
- 8 个 蚝干 ,浸软
- 1400 克 水
- 1 茶匙 盐 ,适量调味
- 300 克 嫩豆腐 (大约1块豆腐)
- 6 粒 枸杞 ,浸软,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 414 kJ / 99 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 421 mg