Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů čerstvé zeleniny do polévky, oloupané, na kousky (2–3 cm)
- 1 šalotka, napůl
- 1 kus čerstvého zázvoru (cca 20 gramů)
-
50
gramů sušené houby shiitake
lub 50 gramů směsi sušených hub - 100 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužky česneku
- 2 stonky čerstvé citrónové trávy, na kousky
- 1 badyán
- 1 špetka sušeného drceného chilli
- 1400 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů limetkové šťávy
- 10 gramů rybí omáčky
- 40 gramů sójové omáčky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 369 kJ / 88 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45 min
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8 godz. 30 min
Závin s červeným zelím a hruškami
2 Std. 40 Min
Low carb lasagne
1h 30min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2h
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Drůbeží vývar
1h
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1h 5min
Čirý zeleninový vývar
3 godz. 45 min
Čirý vývar z hovězího masa
3 godz. 45 min