Wersje kompatybilne
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů sýru, parmazánu, na kousky (3 cm)
- 1 polévková lžíce piniových oříšků
- 1 stroužek česneku
- 10 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 400 gramů vody
- 400 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na čtvrtky
- 400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, s odříznutými konci
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 885.7 kJ / 210.8 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 284.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelené fazolky s tymiánem
1 Std. 10 Min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Brambory na středozemní způsob
2h 30min
Treska s kroupotem
50 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1 Std. 10 Min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25 min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Vejce, vařená
20 min
Vařené brambory
30 min