Urządzenia i Akcesoria
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porcí
Składniki
-
20 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
1 polévková lžíce piniových oříšků
-
1 stroužek česneku
-
10 snítek čerstvé plocholisté petrželky pouze listy
-
50 gramů extra panenského olivového oleje
-
½ čajové lžičky soli
-
400 gramů vody
-
400 gramů brambor oloupaných a nakrájených na čtvrtky
-
400 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých s odříznutými konci
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
284.7 mg
Białko
6 g
Kalorie
885.7 kJ /
210.8 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lehké menu
8 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Vejce obarvená naoranžovo
55 min
Vejce obarvená nažluto
55 min
Ředkvičková omáčka s křenem
20 min
Gratinovaná treska se špenátem s mrkvovo-cuketovou omáčkou
1 godz.
Restované houby (300 gramů)
25 min
Lehce orestované zelené fazolky
25 min
Těstoviny, vařené
20 min
Restovaná cibule a česnek
20 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 min
Dušená mrkev
20 min
Vařené brambory
30 min
Moravské zelí
25 min